×

Реєстрація

Інформація про профіль

Дані для реєстрації

Вхід

Введіть ім'я
Введіть прізвище
First name is not valid!
Last name is not valid!
Це не адреса електронної пошти!
Введіть адресу електронної пошти
Користувач з таким email вже зареєстрований!
Введіть пароль
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Підтвердіть згоду з правилами та умовами
E-mail або пароль неправильний!

Салями Hornád Saláma

New
%
Салями Hornád Saláma
Словаччина
Для приготовления салями Hornád, берут свинину и говядину измельчают на мелкие зерна добавляют сбалансированную смесь специй и соли. Затем сформированную салями осторожно коптят и сушат, после выдерживают не менее двух недель в специальном подвале до полного созревания.
1 кг

Availability: Нема в наявності

292,58 грн.
Опис товару
Для приготовления салями Hornád, берут свинину и говядину измельчают на мелкие зерна добавляют сбалансированную смесь специй и соли. Затем сформированную салями осторожно коптят и сушат, после выдерживают не менее двух недель в специальном подвале до полного созревания.
Відгуки
Залишити відгук