×

Реєстрація

Інформація про профіль

Дані для реєстрації

Вхід

Введіть ім'я
Введіть прізвище
First name is not valid!
Last name is not valid!
Це не адреса електронної пошти!
Введіть адресу електронної пошти
Користувач з таким email вже зареєстрований!
Введіть пароль
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Підтвердіть згоду з правилами та умовами
E-mail або пароль неправильний!

Рецепти

Як зробити класичний Тирамісу !!!


                                             Навряд чи знайдеться людина, яка не любить десертів. Одним з найбільш смачних вважається десерт - тирамісу. І приготувати це смачне лакомство досить просто. Ось рецепт приготування тирамісу. Єдине "Але", це те, що десерт готується не швидко, а навпаки досить довго, так як йому необхідно кілька годин постояти в холодильнику, але результат того вартий. Отже, для того, щоб приготувати цей чудовий десерт вам знадобиться: Двісті п'ятдесят грам італійського сиру Маскарпоне, Одна столова ложка цукру, Сто п'ятдесят грам міцної, але холодної кави, П'ятдесят грам тертого шоколаду, Триста мілілітрів сметани, Сто грам  печива для тирамісу Savoiardi, Какао-порошок, який в основному потрібен для прикраси, Лікер. Тепер про саме приготування тирамісу. Для початку вам потрібно гарненько збити сир з цукром, в спеціальній мисці. У цю масу, яка вийшла в результаті збивання потихеньку долити холодну каву. Це все ретельно і акуратно перемішується. У сметану додається чарка лікеру, це перемішується і доливається в вище приготовлену суміш. Отже, беремо ємність, в якій буде перебувати тирамісу. Виливаємо крем на низ, акуратно його розрівнюємо. З лікеру, що залишився, готуємо коктейль, в який додаємо залишок холодної кави. У ньому змочуємо печиво і викладаємо зверху на сирну масу в один шар. Іншу суміш з сиру мажемо зверху. Просочуємо ще печиво, укладаємо його ще в один поверх, поливаємо це все кавою і замотуємо в харчову плівку, ставимо наш тирамісу в холодильник на цілу ніч.


Смачного ...